Häppeninki-tapahtumien konsepti

Tahdomme tuoda nuoria yhteen mahdollistamalla heille erilaista toimintaa erinäisissä ryhmissä. Ryhmät muodostuvat luonnostaan nuorien omien mielenkiinnonkohteiden ja intohimojen kautta. Ryhmän toiminta voi liittyä esimerkiksi ruoanlaittoon, käsitöihin, leffaharrastukseen tai vaikkapa lautapeleihin.

Ryhmille voidaan järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa omia häppeninkejä, tukea ja resursseja. Esimerkiksi käsityöryhmäläisiä voimme auttaa hankkimalla heille neulontalankaa sekä muita tykötarpeita.

Jo olemassa olevat intohimoiset ryhmät voivat liittyä mukaan. Näin he pääsevät kasvamaan ja yhä useampi saavuttaa toisensa.

Tahdomme auttaa nuoria löytämään toisensa

1. Sinulla on ryhmä tai intohimoinen harrastusporukka

2. Tahdotte tiedottaa toiminnastanne, saada lisää nuoria jäseniä tai tarjota mielekästä tekemistä nuorille

3. Teille luodaan oma ryhmä Häppeninki-yhteisöön, joka toimii matalankynnyksen kohtaamispaikkana

4. Homma toimii! Ryhmänne voi alkaa kasvamaan ja teille voidaan järjestää yhteistyökumppanien kanssa räätälöityä toimintaa

Esimerkki ryhmä

Otetaan esimerkiksi kaveriporukka, joka tykkää kokkaamisesta ja yhdessä tekemisestä. Heille voidaan luoda oma ryhmä Häppeninki-yhteisöön. He voivat keskustella, jakaa ideoita ja kokemuksia. Ryhmää elää, kokeilee ja kasvaa.

Ryhmään voi liittyä muita nuoria, jotka ovat kiinnostuneet ruoanlaitosta ja uusista kavereista. Heillä on heti yhteinen mielenkiinnon kohde.

Tällä ryhmälle voidaan järjestää oma tapahtuma esimerkiksi yhteistyössä paikallisen ruokaan liittyvän yrityksen kanssa.

Häppeninki-yhteisö tiedottaa tapahtumista ja mainostaa osallistuva ryhmiä, yrityksiä ja yhteisöjä.