Ensimmäinen Häppeninki lauantaina 26.8.2023 on takana!

29.8.2023

Pilottitapahtumaamme lauantaina 26.8.2023

Matara-sali, klo 12:00-15:00, Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä

Jyväskylässä 26.8. järjestetty pilottitapahtuma "Häppeningit nuorille" keräsi nuoria Jyväskylän kaupungin alueella. Tapahtuman tarkoituksena oli tarjota nuorille mahdollisuus verkostoitua, luoda uusia ystävyyssuhteita ja osallistua monipuolisiin aktiviteetteihin eri teemojen puitteissa.

Kaupunkisuunnistuksen teemalla järjestetty tapahtuma antoi nuorille mahdollisuuden kokea Jyväskylä uudella ja jännittävällä tavalla. Osallistujat kiittelivät tapahtuman järjestäjiä innovatiivisesta lähestymistavasta ja monipuolisista aktiviteeteista. Tapahtuman maksuttomuus houkutteli paikalle joukon nuoria, ja monelle jäi mieleen myös tapahtuman yhteisöllinen henki. 

Häppeninki-yhteisö on perustettu edistämään nuorten yhteisöllisyyttä Keski-Suomessa ja toimii aktiivisesti WhatsAppin kautta, jossa jäsenet voivat jakaa tietoa tulevista tapahtumista ja verkostoitua keskenään.

Tapahtuman menestyksen myötä on odotettavissa lisää vastaavia tapahtumia tulevaisuudessa. Yhteistyökumppanit, jotka tukivat pilottitapahtumaa, ovat ilmaisseet kiinnostuksensa jatkaa yhteistyötä ja viedä Häppeninki-konseptia vielä pidemmälle.