FAQ - Usein esitettyjä kysymyksiä

Mikä on häppeninki?

 • HäppeninkI on tapahtuma tai sarja tapahtumia, joissa nuoret voivat kokoontua yhteisten kiinnostuksen kohteiden äärellä ja verkostoitua. Tapahtumat ovat erilaisia ja niitä järjestetään eri teemojen ympärillä.

Mikä on KEJR-häppeninki?

 • KEJR-häppeninki on tapahtuma, jonka järjestää "Ketään Ei Jätetä Rannalle" (KEJR) yhdistys. KEJR yhdistys toimii pääorganisaattorina ja tapahtuman tarkoitus on yhdistää nuoria yhteisten kiinnostuksen kohteiden äärellä ja tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen.

Milloin ja missä pilottitapahtuma järjestetään?

 • Pilottitapahtuma järjestetään lauantaina 26.8.2023 Matara-salissa klo 12:00-15:00.

Mistä löydän lisätietoa tapahtumista?

 • Lisätietoa tapahtumista löydät liittymällä Häppeninki-yhteisöön WhatsAppissa. Siellä jaamme ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Voinko osallistua, vaikka en ole Jyväskylästä kotoisin?

 • Kyllä, tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki nuoret, riippumatta siitä, mistä he ovat kotoisin. Tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden tutustua Jyväskylän alueen erilaisiin harrastusporukoihin ja ryhmiin.

Onko tapahtumiin osallistuminen maksullista?

 • Tapahtumiin osallistuminen on pääsääntöisesti ilmaista, mutta joissakin tapahtumissa saattaa olla pieni osallistumismaksu. Tapahtumakohtaiset tiedot löydät aina tapahtuman tiedoista.

Miksi Häppeninki-yhteisö on perustettu?

 • Häppeninki-yhteisö on perustettu tukemaan nuorten verkostoitumista ja tarjoamaan paikan, jossa voi jakaa tapahtumatietoa ja olla yhteydessä muiden samanhenkisten nuorten kanssa.

Voinko itse järjestää tapahtuman Häppeninki-yhteisön kautta?

 • Kyllä! Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia uusista tapahtumista. Voit ottaa yhteyttä Häppeninki-yhteisön järjestäjiin esimerkiksi WhatsAppin kautta.

Kuka tukee Häppeninki-tapahtumia?

 • Häppeninki-tapahtumia tukevat erilaiset yhteistyökumppanit ja tukijat, jotka haluavat edistää nuorten yhteisöllisyyttä ja verkostoitumista. Tukijat uskovat, että nuorten yhteinen tekeminen ja positiiviset kokemukset voivat auttaa rakentamaan parempaa yhteisöä.

  Toivottavasti nämä usein kysytyt kysymykset auttavat. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ole yhteydessä meihin!